B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

15 januari 2009

TI/KVIV Avondactiviteit Social networking binnen bedrijven

Op 28 januari 2009 organiseert TI/KVIV een gratis avondactiviteit rond het thema Social networking binnen bedrijven.

De sprekers zijn Philippe Borremans, zelfstandig online PR consultant en auteur van www.conversationblog.com en Geert Somers, advocaat-partner bij time.lex en vrij wetenschappelijk medewerker bij het onderzoeksinstituut ICRI van de KULeuven.

Er gaat bijna geen dag voorbij of social networking komt op één of andere manier in het nieuws. Sociale netwerken die vaak het nieuws halen zijn onder meer Linkedin, Facebook en Netlog. Er zijn er echter nog talrijke andere. Binnen bedrijven begint men zich stilaan bewust te worden dat social networking ook in een bedrijfscontext een heleboel voordelen met zich kan brengen.

Het genootschap ICT & Management actief binnen het Technologisch Instituut van de Koninklijke Vlaamse Ingenieursvereniging (TI/KVIV) heeft het initiatief genomen een gratis avondactiviteit te organiseren waarop het belang van social networking door twee sprekers zal toe gelicht worden. De eerste spreker is Philippe Borremans, zelfstandig online PR consultant en auteur van Conversationblog.com. Hij zal het hebben over sociale netwerken binnen een bedrijfscontext, het gebruik ervan als externe tool maar ook het belang van het intern gebruik binnen organisaties (Facebook for the enterprise). De tweede spreker is Geert Somers, advocaat-partner bij time.lex en vrij wetenschappelijk medewerker bij het onderzoeksinstituut ICRI van de KULeuven. Hij zal enkele juridische aspecten van social networking toelichten.
Deze avondvoordracht is gratis voor alle geïnteresseerden. Geïnteresseerden wordt gevraagd zich vooraf aan te melden op www.ti.kviv.be/socialnetworking waar ook alle praktische info kan teruggevonden worden.

1 Bedenking(en) :
Blogger Pvw had op 15 januari, 2009 14:31, de volgende bedenking ...

Leuk idee. Ik probeer er alvast bij zijn.

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails