B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

23 januari 2007

SEO World Championship : globalwarming awareness2007


Op dit ogenblik loopt er een SEO World Championship. Info over de wedstrijd kan u vinden op www.seoworldchampionship.com. De wedstrijd is gestart op 15 januari 2007 en loopt tot 1 mei 2007. Het doel van de wedstrijd lijkt nobel te zijn.
The Keyphrase to optimize for is "globalwarming awareness2007". The target is to rank as high as possible on all three major search engines Google , Yahoo and MSN . Keyword was announced 2007-01-15 13.00 PM EST (Eastern Standard Time). With your help we will advance Search Engine Marketing technology and knowledge while using SEO as an educational tool.

De URL's globalwarmingawareness2007.be en globalwarming-awareness2007.be zijn alvast geregistreerd door een Fransman. Zijn er landgenoten van plan hun kans te wagen ? De prijzen lijken alvast leuk te zijn : een auto, een cruise en een plasma TV. Meer info op de site van het kampioenschap. De tussenstand kan u daar ook in real time volgen. De site globalwarmingawareness2007.be staat op het ogenblik dat dit bericht gepubliceerd wordt op plaats 22. Maar daar zal ongetwijfeld verandering in komen.

Technorati : - - -

Related Posts with Thumbnails