B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

12 februari 2008

Fileclub

De Gazet van Antwerpen heeft een speciale deelsite specifiek gewijd aan de verkeersproblematiek, de GVA fileclub. Op deze deelsite kan je onder meer een idee krijgen van de reistijden. Ik leg op werkdagen het traject Leuven - Brussel af. Spijtig genoeg ontbreekt dit traject in het overzicht.

Naast de weersverwachting die je bijvoorbeeld op de site van het KMI kan vinden is er nu de verkeersverwachting op de GVA fileclub.

Je kan ook nuttige info te weten komen over de Vlaamse snelwegen : de historiek, de tankstations en de carpoolparkings. De R0, de ring rond Brussel die voor het grootste deel op Vlaams grondgebied ligt wordt echter niet vermeld in het lijstje. Zou dit een schoonheidsfoutje of een bewuste keuze zijn ? Voor de E314 staat er alvast een schoonheidsfoutje. De info van de fileclub vermeldt dat er in Leuven zes op- en afritten zijn. Eén van deze afritten is echter al bijna twee jaar afgesloten, zoals bijvoorbeeld na te lezen valt op wikipedia.

PS Vermits de Gazet van Antwerpen nog een Limburgs zusje heeft, kan je de verkeersinfo ook bekijken via fileclub.hbvl.be.

Technorati : - -

Related Posts with Thumbnails