B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

02 mei 2012

Tweetmeetleuven @ Boondoggle

Iets meer dan een jaar terug, meer bepaald op 23 februari 2011, vond de eerste Tweetmeetleuven plaats, een initiatief van @redbananaweb. Niettegenstaande het een zeer leuke activiteit was, was er tot nu toe nog geen vervolg op gekomen.

Ik heb de handschoen opgenomen. Het is de bedoeling van Tweetmeetleuven een forum te maken dat regelmatig activiteiten organiseert. De eerste activiteit zal alvast plaatsvinden op 8 mei vanaf 19u. Voor deze activiteit is Tweetmeetleuven te gast bij Boondoggle aan de Vaart Leuven. Op het programma staan de volgende sprekers.

Sophie Jadoul, strategic planner Boondoggle, @Sophietjes
Hoe konden de opleidingen MICA en PICA bij Lessius Mechelen via social media op de kaart gezet worden om de nieuwe ICA studenten te recruteren.

Louis Ingelaere, strategic planner Boondoggle, @ouilouis
Welke content werkt op sociale media (en ook wat werkt blijkbaar helemaal niet)

Carolien Coenen, @CarolienCBA
Leven in Leuven: de Leuvense stadsblog
Een stadsblog draait op de inzet van vrijwilligers. Onze vrijwilligers met een hart voor Leuven maken foto's, schrijven boekbesprekingen, kondigen evenementen aan, wonen persconferenties bij en bezoeken restaurant om te proeven van al het lekkers dat Leuven te bieden heeft. Deze presentatie biedt een blik achter de schermen van de Leuvense stadsblog.

Saïd El Khadraoui, @SaidElKhadraoui
Saïd El Khadraoui, een politicus die twittert
Saïd El Khadraoui is een Vlaams politicus voor de sp.a. In 2001 werd hij schepen in Leuven. Sinds oktober 2003 is hij Europees parlementslid. Op 3 november 2009 kreeg El Khadraoui de MEP-award van het Parliament Magazine in de categorie Transport. Hij werd door zijn collega Europese parlementsleden uitgekozen omwille van zijn werk voor het bekomen van een Eurovignet. El Khadraoui is een fervent twitteraar en beschouwt sociale media als een belangrijke communicatieschakel voor het naar buiten brengen van zijn werk.

Tijs Vrolix, @tijs
eenideeperdag.be, over het trainen van je creatieve brein en over Jerry Seinfeld

Deze activiteit staat open voor alle geïnteresseerden. Er vragen enkel dat je vooraf laat weten of je zal aanwezig zijn via het Facebook event : Tweetmeetleuven @ Boondoggle. Boondoggle wil graag weten hoeveel drankjes ze voor de aanwezigen moeten klaarzetten ... Wees er tijdig bij, er is maar plaats voor 50 personen.

Alvast to dan.

PS De volgende Tweetmeetleuven activiteit zal plaatsvinden op 21 juni. Als je er niet kan bij zijn op 8 mei, blokkeer dan al zeker 21 juni in je agenda.

PPS Tweetmeetleuven is al geruime tijd actief op Twitter via @tweetmeetleuven en sinds kort ook met een eigen website tweetmeetleuven.be

1 Bedenking(en) :
Anonymous Anoniem had op 03 mei, 2012 12:42, de volgende bedenking ...

link naar facebook event werkt niet

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails