B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

08 juni 2012

Tweetmeetleuven @ FlandersDC


Tweetmeetleuven is een initiatief dat aantoont dat het ook in Leuven mogelijk is mensen bij elkaar te krijgen door het gebruik van social media. Op 8 mei laatstleden vond de Tweetmeetleuven @ Boondoggle plaats. Niettegenstaande de zeer korte aankondigingsperiode was de opkomst (60 tot 70 personen - ik heb ze niet geteld ...) indrukwekkend. Ook de reacties tijdens en na afloop van het event waren zeer positief. Tijdens de Tweetmeetleuven @ Boondoggle werd onmiddellijk de datum van de volgende activiteit aangekondigd, meer bepaald 21 juni 2012.

Ondertussen is het programma van de volgende Tweetmeetleuven op 21 juni 2012 bekendgemaakt. Deze Tweetmeetleuven is overigens te gast is bij FlandersDC.

Op het programma staan de volgende sprekers.
Saïd El Khadraoui, sp.a Europarlementslid
Insaid, Visies op het Europa in 2050

Stef Verbrigghe, AFC Leuven
Academics for Companies, stimuleren van ondernemerschap en de ontwikkeling van vaardigheden bij studenten door het organiseren van projecten, workshops en events.

Kasper Vermote en Gert Mathay, Project 14712, voor een tweede leven na orgaantransplantatie
Project 14712 wil sensibiliseren rond orgaandonatie, beleidsmakers aanzetten om registratie eenvoudiger te maken en mensen overtuigen zich te registreren als orgaandonor.

Journalistiek en social media
(door een spreker van de VRT)

Twee getuigenissen over Een idee per dag

Pascal Cools, FlandersDC
Terug naar de renaissanceman (m/v)

Deze Tweetmeetleuven @ FlandersDC op donderdag 21 juni vanaf 19u staat open voor alle geïnteresseerden. Er is echter maar plaats voor 50 personen. Registreren kan via het Facebook event : Tweetmeetleuven @ FlandersDC. Na één dag bleken er al 25 personen aangemeld te zijn. Wees er bijgevolg snel bij.

Voor meer info over Tweetmeetleuven, neem je best een kijkje op www.tweetmeetleuven.be/tweetmeetleuven-flandersdc/

Related Posts with Thumbnails