B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

18 juni 2007

De initiatiefnemer van Medium4You

De Web2.0 in Belgium blog heeft de initiatiefnemer van Medium4You al een tijdje terug bekend gemaakt, namelijk Jacques Litwak. Volgens de oprichtingsactie uit het Belgisch Staatsblad is hij de enige zaakvoerder evenals houder van 1 aandeel. Alle andere aandelen zijn in handen van een VVR S.A., een Luxemburgse vennootschap. Jacques Litwak speelt overigens ook een rol in deze vennootschap, zie hiervoor het Luxemburgse Memorial, het equivalent van het Belgische staatsblad.


De vennootschap Medium4You is met een notariële acte opgericht op 4 mei. De domeinnaam medium4you.be is eveneens op 4 mei geregistreerd door Jacques Litwak.


Op 4 en 5 mei werden eveneens domeinnamen in een heleboel andere Europese landen geregistreerd. Bij de enkele domeinnamen die ik nagegaan heb is ofwel Jacques Litwak de houder, ofwel worden de gegevens van de eigenlijke houder niet getoond, maar wordt wel Eurodns vermeld. Volgens het onderstaande plaatje lopen de kosten voor de registratie van al deze domeinnamen bij Eurodns op tot 95 euro eenmalige setup fee en 944 euro jaarlijkse kosten. De registratie van al deze domeinnamen toont aan dat de initiatiefnemer de optie open houdt om het initiatief Medium4You eventueel uit te breiden in Europa.


Nog een wetenswaardigheid over Jacques Litwak is dat hij lid is van het Comité scientifique van de MR.

Related Posts with Thumbnails