B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

18 april 2006

RSS-feeds van Het Laatste Nieuws

Sinds een tijdje lees ik af en toe via Bloglines een RSS-feed van Het Laatste Nieuws : http://www.hln.be/hln/rss/xml/hln_rss_nieuws.xml.

Sinds vorige week woensdag duiken er geen nieuwe berichten meer op in deze RSS-feed. Volgens Bloglines dateert het laatste item met de titel Belgacom kijkt verder dan Oost-Europa voor mobiele overname van woensdag 12 april. Klikken op de link levert een 404 pagina op.

Blijkbaar heeft men bij Het Laatste Nieuws besloten de RSS-feed te veranderen, zonder de abonnees op deze feed te verwittigen. Er zijn immers een heleboel RSS-feeds terug te vinden op deze overzichtspagina. Gelukkig is er een nieuwe RSS-feed waarin al het nieuws aangeboden wordt.

Via Bloglines waren er naast mezelf nog 12 andere abonnees op de oude RSS-feed, de nieuwe RSS-feed heeft er nog maar één (mezelf dus). Er is overigens binnen Bloglines een abonnee met de userid HLN die geabonneerd is op alle RSS-feeds van Het Laatste Nieuws. Die zal al zijn abonnementen mogen aanpassen ...

Er is misschien goed nieuws voor de abonnees op de nieuwe RSS-feed. Tot nu toe duiken er nog geen advertenties op, wat niet kon gezegd worden van de oude RSS-feed, zie ook mijn vorig bericht hierover. Hopelijk blijven deze storende advertenties definitief weg ...

Technorati : - -

2 Bedenking(en) :
Blogger Luc Van Braekel had op 19 april, 2006 04:18, de volgende bedenking ...

Ja, er zijn nog wel meer vieze dingen aan de hand met de website van Het Laatste Nieuws. Doe een willekeurige Google Search en voeg "site:hln.be" toe aan de zoekstring. Geen enkele zoekresultaat is nog bereikbaar, alle URLs zijn veranderd.

 
Blogger Bruno Peeters had op 19 april, 2006 13:34, de volgende bedenking ...

Ondertussen zegt Bloglines dat er een probleem is met de RSS-feed : The feed does not appear to exist. This can be caused by the feed URL being incorrect, or it can be caused by a configuration issue with the server hosting the feed.

Ze zijn niet goed bezig bij HLN ...

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails