B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

28 augustus 2006

Tour & Taxis

We zullen het geweten hebben, Cirque Du Soleil is opnieuw neergestreken in België, meer bepaald op het domein van Tour & Taxis te Brussel. In de kranten en tijdschriften verschijnen artikels waarin de show die Brussel zal aandoen - Alegria - reeds besproken wordt.

Hieronder kan je een foto zien waarop het terrein van Tour & Taxis terug te vinden is. Deze panorama-foto is samengesteld uit een aantal foto's die reeds een tijdje terug genomen zijn. Het samenvoegen ervan heb ik met Autostitch gedaan.

Ondertussen is er op het Tour & Taxis terrein een uitgebreid tentendorp neergezet voor Cirque Du Soleil. Vorige week heb ik op radio 1 nog een reportage gehoord waarin het opzetten van de Grand Chapiteau aan bod kwam. Zelfs van het opzetten van de tent weet Cirque Du Soleil een media-gebeurtenis te maken. Goede PR jongens en meisjes.

Technorati : - - -

2 Bedenking(en) :
Blogger Luc Van Braekel had op 02 september, 2006 03:15, de volgende bedenking ...

Die panorama-foto lijkt me zeer goed geslaagd. Aan de positie en de hoogte te oordelen, zou ik denken dat in die in de buurt van de Koning Albert II laan genomen is. Misschien vanuit de Belgacom-ballon aan het einde van de Albert II-laan, waarmee je een tijdje geleden de lucht in kon?

 
Blogger Bruno Peeters had op 05 september, 2006 10:01, de volgende bedenking ...

Luc,

De ballon heeft begeven tijdens een storm de voorbije winter. De foto's zijn later gemaakt.

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails