B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

26 september 2006

Barcamp Brussel

Vorige zondag was ik één van de deelnemers aan de tweede Brusselse Barcamp. Het is toch verbazingwekkend dat tientallen geeks zich op een zondagmorgen naar Brussel begeven, daar bijna allemaal met hetzelfde T-shirt rondlopen, de ganse dag met een laptop rondzeulen (en op zoek gaan naar een stopcontact voor oplaadstroom), luisteren naar allerlei presentaties en deelnemen aan discussies, zich gewillig laten fotograferen en filmen en nadien allemaal met een goed gevoel terug naar huis gaan.

Barcamp Brussels Participants
(foto van Pieter Jelle)

Een dergelijk event is altijd leuk. Je ontmoet mensen die je voordien niet kende of enkel van hun blog. Je kan bijpraten met personen die je voordien reeds ontmoet hebt. Je krijgt bovendien de gelegenheid in een informele en ongewongen omgeving iets voor te stellen - wat toch iets makkelijker is dan enkel maar een bericht op je blog publiceren.

Dank aan Peter Forret om dit weer in elkaar gestoken te hebben (en aan iedereen die de organisatie mogelijk gemaakt heeft). Hopelijk tot een volgende keer.

Technorati : - -

Related Posts with Thumbnails