B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

11 februari 2010

@VincentVQ

Voor de personen die het nog niet gehoord of gelezen hebben, minister Vincent Van Quickenborne twittert vanop vergaderingen van de ministerraad en verspreid daarbij foto's van de deelnemers van de vergaderingen. Zijn Twitter account is @VincentVQ.


Op zijn blog vertelt Vincent Van Quickenborne zelf waarom hij twittert en wat de reacties waren van zijn collega's in de regering ("En wat hebben we nu geleerd, Twitter?"). En die reacties blijken nog goed mee te vallen.

Door al die heisa heeft @VincentVQ er op Twitter een heleboel followers bijgekregen. Bovendien was hij vandaag talk of the Twittertown. Daardoor duikt @VincentVQ vanaf vandaag ook op in het lijstje van NL populaire tweeps (Twitter gebruikers) volgens Twirus. Sinds 12u50 duikt zijn naam op de tweets van Twirus, de eerste uren stond hij op de derde plaats, sinds 17u50 staat hij bovenaan.
Hoe lang zou deze populariteit van @VincentVQ blijven duren ? Twittercounter voorspelt dat @VincentVQ binnen 30 dagen wel eens 27,824 followers zou kunnen hebben, wat zou kunnen overeenkomen met de ganse actieve Twitterpopulatie in België.

1 Bedenking(en) :
Anonymous dailybits had op 12 februari, 2010 15:56, de volgende bedenking ...

Je kan niet anders zeggen dat hij op enkele weken tijd wat leven in de twitter-brouwerij heeft gebracht. De hele campagne omtrent de telenet-limieten was leuk om volgen.

Het is wel zo, dat hij nu dichter bij het (tech/it/nerd/marketing)-volk stond afgelopen weken, maar ik vraag me gewoon af of dit bij een verdere groei van twitter-gebruikers ook nog zal kunnen (ik kan me nu al inbeelden dat hij vele DM's krijgt, die hij amper gelezen krijgt).

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails