B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

09 januari 2011

230111

Daarstraks zag ik plots enkele Twitter berichten waarin sprake was van een initiatief 230111. De initiatiefnemers roepen op om op 23 januari 2011 (vandaar 230111) massaal naar Brussel op te trekken - in het wit dan nog - om te protesteren tegen de afwezigheid van een regering.


In de tekst op de website - in het Nederlands, het Frans en het Engels (dus niet in de derde landstaal het Duits) wordt één specifieke politicus vermeld, Bart De Wever. Blijkbaar wordt Bart De Wever niet persoonlijk geviseerd, althans volgens dit Twitter bericht.


Volgens de info van DNS is de site 230111.be pas vandaag geregistreerd. De registratie staat bovendien op de naam van is verzorgd door een bedrijf uit Frankrijk (OVH uit Roubaix).


Afgaande op de Twitter berichten naar aanleiding van de aankondiging zijn er een heleboel personen met serieuze bedenkingen over dit initiatief. De toon van de site en de toon van verschillende Twitter boodschappen van een mede-initiatiefnemer zijn mij veel te negatief. Ze getuigen volop van een gebrek aan respect voor anderstaligen en voor personen die het initiatief niet zien zitten. Mij zal je die dag niet in Brussel aantreffen, niet om te betogen en ook niet als tegenbetoger. Ik twijfel er sterk aan of de betrokken politici enig belang zullen schenken aan dit initiatief, met uitzonding natuurlijk van die politici die dit naïef initiatief voor hun eigen belang zullen proberen te gebruiken.

2 Bedenking(en) :
Anonymous Geert had op 09 januari, 2011 22:32, de volgende bedenking ...

@Bruno: terzijde, de domeinnaam 230111.be staat op naam van Berenice Moldawski (zie e-mail op screenshot); OVH is enkel de registrar, en technische contactpersoon.
De WHOIS van DNS beperkt de gegevens voor een privé-persoon tot de taal en het e-mailadres.

 
Anonymous bodb had op 10 januari, 2011 12:23, de volgende bedenking ...

met wat verder surfen kom je terecht op http://www.nitoo.net/
--> check contact & je hebt contactgevens.

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails