B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

16 april 2012

4sqday

Vermits Foursquare ook kan gelezen worden als 4^2, vier tot de tweede macht, is 16 april uitgeroepen tot 4sqday. Sinds 2010 worden wereldwijd 4sqday events georganiseerd. België mag hierbij ook niet achterblijven. Indien u vanavond nog niets gepland heeft en indien u een Foursquare gebruiker bent (of het wenst te worden), dan kan u misschien aanwezig zijn op één van de 4sqday in België.Er is een 4sqDay 2012 event te Brussel. Dit event telde zojuist al 3 aangemelde Forusquare gebruikers, vorig jaar waren het er nog 35.

Antwerpen kan ook niet achterwege blijven en heeft bijgevolg een eigen 4sqDay 2012 event. Daar zijn er al 19 personen aangemeld.

Gent moet het altijd wat moeilijker maken. Er vinden vanavond in Gent vooreerst twee events plaats : 4sqDay 2012 op het Sint-Pietersplein met 11 attending, en Let's meet op de Graslei met 3 attending. Maar het event dat ongetwijfeld de twee andere events ruimschoots zal kloppen qua aantal deelnemers is het Ghendetta event. Volgens het Facebook event zijn er alvast 123 deelnemers. Het ziet er naar uit dat het vanavond een leuke boel wordt te Gent.

Indien Gent, Antwerpen en Brussel een beetje te ver zijn voor u, dan kan u misschien nog aansluiten bij één van de andere 4sqday events in België of er zelf nog één starten. Meer info kan u vinden op de 4sqday meetup site.

Related Posts with Thumbnails