B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

20 mei 2012

Tom Boonen

Tom Boonen, de echte, zit nu ook op Twitter. Je kan hem vinden op @tomboonen1. Zijn Twitter account is nog gloednieuw, de eerste tweet dateert van 16 mei.


Alle andere Twitter accounts waarvan je kon vermoeden dat Tom Boonen er iets mee te maken had worden hiermee dus naar de prullenmand verwezen. Bijgevolg dus ook @tomboonen de account die reeds 31.000 followers heeft.


Met de 14.000 followers die Tom Boonen nu reeds heeft (en daar zullen er op korte termijn vermoedelijk nog eenh heleboel bijkomen), komt hij nog niet in aanmerking voor de top 100 van meeste gevolgde Twitter accounts wereldwijd. Zojuist stond @tomhanks op de 100ste plaats in de top 100 van Twittercounter met iets meer dan 4 miljoen volgers.

In de lijst van wielrenners op Starttotweet staat Tom Boonen voorlopig nog op de derde plaats, na Maxime Monfort (@maxmonfort) en Sven Nys (@sven_nys).


De wielrenners moeten in ieder geval qua populariteit op Twitter de voetballers laten voorgaan. Op dit ogenblik leidt Thomas Vermaelen (@T_Vermaelen05) daar de lijst met meer dan 333.000 volgers.

Related Posts with Thumbnails