B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

23 oktober 2013

Tweetmeetleuven @ M – Museum Leuven

TweetMeetLeuven is een forum dat mensen uit het Leuvense met interesse voor social media (of toepassingen ervan) met elkaar in contact brengt. Er hebben al verschillende TweetMeetLeuven bijeenkomsten plaatsgevonden. Op 30 oktober vindt er nogmaals een TweetMeetLeuven bijeenkomst plaats.

M – Museum Leuven nodigt Tweetmeetleuven uit naar aanleiding van de vernissage van de tentoonstelling Michiel Coxcie in M op woensdag 30 oktober vanaf 19u. Op het programma staan eerst enkele presentaties over het gebruik van social media voor culturele activiteiten. Nadien kunnen de deelnemers aansluiten bij de vernissage en een bezoek brengen aan de tentoonstelling.

Deze gratis activiteit staat open voor alle geïnteresseerden, mits aanmelding vooraf op tweetmeetleuvenm.eventbrite.com. Via de onderstaande button kom je rechtstreeks op het aanmeldingsformulier terecht.

Eventbrite - Tweetmeetleuven @ M – Museum Leuven

Deze nieuwe Tweetmeetleuven activiteit is een leuke gelegenheid om personen met interesse/passie voor social media en bovendien met een band met Leuven te ontmoeten en bovendien nog een interessante tentoonstelling te bezoeken.

Related Posts with Thumbnails