B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

19 mei 2016

CD&V Politici op Twitter

Onlangs kon u in een eerder bericht op deze blog kennis maken met de 10 Twitter-accounts van Belgische politici met de meeste followers.

Ik heb even de tijd genomen om de populariteit van de CD&V politici op Twitter te bepalen. Wie zijn de 5 CD&V politici die de meeste followers konden bekoren tot nu toe? De onderstaande afbeelding laat u kennis maken met deze 5 politici.

Het cijfer vooraan geeft de plaats in de globale rangschikking aan. Kris Peeters was op 1 mei 2016 de CD&V politicus met het grootste aantal followers, meer bepaald 46.038. Hiermee staat Kris Peeters op de 9de plaats in de globale rangschikking. Marianne Thyssen, Europees commissaris voor Werk, Sociale Zaken, Vaardigheden en Arbeidsmobiliteit, doet het prima met bijna 15.000 followers, waarmee ze op de 25ste plaats komt in de globale rangschikking. De 5de meest populaire CD&V politicus is minister Koen Geens, die op dit ogenblik misschien andere zorgen heeft dan het aantal followers van zijn Twitter-account. Op 1 mei stond die account op plaats 28 in de globale rangschikking.

Ontdek in de volgende berichten welke politici van de overige Vlaamse partijen het populairst zijn op Twitter!

Related Posts with Thumbnails