B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

19 mei 2016

OpenVLD Politici op Twitter

Onlangs kon u in een eerder bericht op deze blog kennis maken met de 10 Twitter-accounts van Belgische politici met de meeste followers.

Ik heb even de tijd genomen om de populariteit van de OpenVLD politici op Twitter te bepalen. Wie zijn de 5 OpenVLD politici die de meeste followers konden bekoren tot nu toe? De onderstaande afbeelding laat u kennis maken met deze 5 politici.

Het cijfer vooraan geeft de plaats in de globale rangschikking aan. Guy Verhofstadt was op 1 mei 2016 de OpenVLD politicus met het grootste aantal followers, meer bepaald 74.277. Hiermee staat Guy Verhofstadt op de 4de plaats in de globale rangschikking. De OpenVLD politici scoren zeer goed in de globale rangschikking. 3 van de 5 politici hebben een plaats in de top 10 - Guy Verhofstadt, Vincent Van Quickenborne en Alexander De Croo, en de twee volgende komen er net onder, op plaats 11 Gwendolyn Rutten en op plaats 12 Annemie Turtelboom. Niettegenstaande Annemie Turtelboom al sinds einde april ontslag nam als Vlaams minister, vermeldt de Twitter-account nog steeds "Viceminister-president, minister van Financiën, Begroting en Energie".

Ontdek in de volgende berichten welke politici van de overige Vlaamse partijen het populairst zijn op Twitter!

1 Bedenking(en) :
Anonymous Tintelogen had op 21 mei, 2016 11:02, de volgende bedenking ...

Twitter is een aangename speeltuin voor politici waarop ze kunnen doen waar ze het beste in zijn: veel palaveren en zeveren maar niets doen. Mochten politici de energie die ze in Twitter en andere sociale media steken in het uitvoeren van alles wat ze beloven, ons land zou weer een stap verder zijn. Een zwart-wit oordeel over grijze mensen...

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails