B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

19 mei 2016

sp.a Politici op Twitter

Onlangs kon u in een eerder bericht op deze blog kennis maken met de 10 Twitter-accounts van Belgische politici met de meeste followers.

Ik heb even de tijd genomen om de populariteit van de sp.a politici op Twitter te bepalen. Wie zijn de 5 sp.a politici die de meeste followers konden bekoren tot nu toe? De onderstaande afbeelding laat u kennis maken met deze 5 politici.


Het cijfer vooraan geeft de plaats in de globale rangschikking aan. Daniel Termont was op 1 mei 2016 de sp.a politicus met het grootste aantal followers, meer bepaald 46.250. Hiermee staat Daniel Termont op de 8ste plaats in de globale rangschikking. Daniel Termont is de burgemeester van Gent, maar heeft geen zitje in één van de parlementen of regeringen, is op Twitter populairder dan de sp.a parlementsleden. Drie van de vijf sp.a meest populaire politici zijn vrouwen, het meeste van de Vlaamse partijen. Opmerkelijk is het Twitter-bio van John Crombez maar povertjes is, het bio is bovendien zelfs niet in het Nederlands "President Flemish Socialists sp.a".

Ontdek in de volgende berichten welke politici van de overige Vlaamse partijen het populairst zijn op Twitter!

Related Posts with Thumbnails