B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

19 mei 2016

Vlaams Belang Politici op Twitter

Onlangs kon u in een eerder bericht op deze blog kennis maken met de 10 Twitter-accounts van Belgische politici met de meeste followers.

Ik heb even de tijd genomen om de populariteit van de Vlaams Belang politici op Twitter te bepalen. Wie zijn de 5 Vlaams Belang politici die de meeste followers konden bekoren tot nu toe? De onderstaande afbeelding laat u kennis maken met deze 5 politici.

Het cijfer vooraan geeft de plaats in de globale rangschikking aan. Filip Dewinter was op 1 mei 2016 de Vlaams Belang politicus met het grootste aantal followers, meer bepaald 18.239. Hiermee staat Filip Dewinter op de 27ste plaats in de globale rangschikking. Tom Van Grieken, voorzitter van de partij, komt op de 4de plaats van de Vlaams Belang poitici en op de 79ste plaats in de globale rangschikking.  De 5de politici van Vlaams Belang - Barbara Pas - vinden we pas op de 145ste plaats in de globale rangschikking. Van de Vlaamse partijen scoren de Vlaams Belang politici het minst hoog in de globale rangschikking.

Ontdek in de overige berichten welke politici van de overige Vlaamse partijen het populairst zijn op Twitter!

Related Posts with Thumbnails