B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

23 september 2007

TouchGraph Facebook Browser

Facebook is één van die on-line social networks waar je verbindingen kan leggen naar andere personen. Facebook hanteert hiervoor de benaming friends (op andere social networks worden soms andere termen gehanteerd, zie hier).

De Interactive Friends Graph, een applicatie die je aan je profiel in Facebook kan toevoegen, laat toe je netwerk van Facebooks friends visueel voor te stellen.


TouchGraph is al eerder gekend van visualisaties van netwerken op basis van Google. De zoekstring "bvlg" gaf zojuist het onderstaande plaatje.Nu heeft TouchGraph ook een visualisatietool uitgebracht op basis van Facebook friends, de TouchGraph Facebook Browser. Hieronder zie je het plaatje van mijn Facebook account met mijn vriendjes op Facebook. De TouchGraph Facebook Browser toont niet enkel de relaties tussen personen aanwezig op Facebook, maar laat ook opgeladen foto's zien.De TouchGraph Facebook Browser ziet er veel leuker uit dan de Interactive Friends Graph. Alleen spijtig dat de TouchGraph Facebook Browser niet beschikbaar is als een applicatie binnen Facebook.

Technorati : - - -

1 Bedenking(en) :
Anonymous Anoniem had op 23 september, 2007 14:59, de volgende bedenking ...

Jawel toch?
http://apps.facebook.com/touchgraph/

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails