B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

22 november 2007

Bingo dankzij Bongo

Het reclamebureau dat de promotie verzorgt voor Bongo telt een invloedrijke blogger in haar rangen. Deze invloedrijke blogger heeft bij mij een tijdje geleden geïnformeerd of hij mij een gratis Bongo bon mocht bezorgen. De enige tegenprestatie was er iets over te schrijven op mijn blog.

Niet lang daarna ontving ik met de post een Bongo Winebar bon. In het kartonnen doosje bevond zich de bon vergezeld van een boekje met de beschrijving van de verschillende locaties waar de bon kan "geconsumeerd" worden. De verschillende mogelijkheden staan ook beschreven op de website van Bongo. Praktische info over de locaties (zoals adres, telefoonnummer en eventuele website) ontbreekt echter op de Bongo website. Blijkbaar heeft de Bongo organisatie schrik voor transparantie. Personen zouden wel eens geneigd kunnen zijn rechtstreeks de locaties te contacteren en eventueel zo goedkoper uit te komen.

Het concept van de Bongo bonnen zit wel leuk in elkaar. Een Bongo bon is gericht op personen die iemand een cadeau willen overmaken. Je kiest uit het Bongo-aanbod (op dit ogenblik 44 mogelijkheden) een thema waarmee je denkt de ontvanger een plezier te doen. De ontvanger kan dan uit het aanbod voor het specifieke thema zijn keuze maken. Een collega vertelde mij onlangs dat ze van een familielid een Bongo Beauty gekregen had. Maar eigenlijk vond ze een dergelijke bon helemaal niet leuk, ze had een hekel aan massage. Het gevolg was dat de bon al een hele tijd was blijven liggen ...

Zelf heb ik ondertussen nog een Bongo Logeren & Dineren gekregen (neen, niet van Bongo). Die zal nog eventjes blijven liggen. Morgenavond begeven we ons naar Antwerpen om de Bongo Wine Bar uit te proberen. Meer hierover later.

8 Bedenking(en) :
Anonymous Anoniem had op 22 november, 2007 21:46, de volgende bedenking ...

Ik kreeg de kans om een Bongo-bon te ontvangen, maar het moest over golf gaan. Aangezien ik niet kan golfen, kreeg ik dus niets. Never mind...

 
Blogger Bruno Peeters had op 22 november, 2007 22:48, de volgende bedenking ...

voor een golf bon had ik ook gepast

 
Anonymous Anoniem had op 23 november, 2007 21:51, de volgende bedenking ...

@ Lvb: voor de Bongo golf moet je een 'handicap' hebben. Als je in één van de golf clubs wil gaan spelen, moet je namelijk bij een golfclub zijn ingeschreven. Vandaar...

 
Anonymous Anoniem had op 25 november, 2007 01:22, de volgende bedenking ...

@pietel: Ik vrees dat dit niet echt het antwoord was op de vraag...

 
Anonymous Anoniem had op 05 december, 2007 17:51, de volgende bedenking ...

Hallo! Ik ben Saskia en ik werk bij BONGO. Zo te lezen is je BONGO Winebar goed in de smaak gevallen :) Bedankt voor je bespreking en kritiek, maar op één puntje wil ik toch even in gaan. Momenteel staan nog niet alle adressen van de wijnbars op de site, dit gaat in de toekomst wel zo zijn. Je kunt echter prima aan de hand van het boekje een reservering zonder BONGO maken, maar ik wens je veel succes met het proberen om een betere prijs/kwaliteit te bedingen dan wij al hebben gedaan :) Laat het me zeker weten als dat je lukt!

Als een BONGO trouwens niet in de smaak valt kan hij altijd omgeruild worden voor een passender thema. Hierover vindt je informatie op de website.

 
Blogger Unknown had op 30 april, 2009 16:34, de volgende bedenking ...

Bongo cadeaubonnen zijn inderdaad heel leuk, maar ze moeten dan wel het juiste publiek aanspreken. Ik zou voor een golf bongo ook passen, dat vind ik een flauwe sport.

Maar dit soort Bongo mogen ze mij altijd wel sturen : http://levenstestament.blogspot.com/2009/04/met-bongo-naar-de-hoeren.html

 
Anonymous bongo bonnen had op 25 maart, 2011 08:50, de volgende bedenking ...

normaal is er wel een bongo bon te vinden naar ieder zijn "goesting"

 
Anonymous Anoniem had op 26 november, 2011 14:29, de volgende bedenking ...

Bongo bonnen blijven toch leuk vind ik :) In het begin was ik niet de grootste fan ervan, maar ik moet zeggen dat ze steeds aantrekkelijker worden. Zelf kiezen wat je precies wilt krijgen, wanneer je ervan wilt genieten. Prachtig toch :)
Zelf geef ik ook graag dergelijke bonnen aan anderen, waarbij ik steeds blije gezichten terugkrijg.
Voor het kopen ga ik altijd online. Gemakzucht denk ik. En momenteel koop ik ze steeds via deze online bongo kortingen waardoor ik steeds geniet van gratis verzending bij aankoop van Bongo cadeaubonnen:)
Misschien een tip? ;-)

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails