B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

01 juni 2008

Seminar De 5/95 Doorbraak

Vorige week vond in het Kursaal van Oostende het seminar De 5/95 Doorbraak plaats.

Ben Tiggelaar onderhield de meer dan 400 aanwezigen een ganse dag met een heleboel verwijzingen naar psychologen, sociologen en overige wetenschappers die hem het inzicht opgeleverd hebben dat ons gedrag voor 5% bewust is en de overige 95% van ons gedrag onbewust is.

Personen die er niet bij waren kunnen op de website van het seminar de slides bekijken die Ben Tiggelaar gebruikt heeft. De one man show die hij de ganse dag opgevoerd heeft zullen ze moeten missen. In voormiddag had Ben Tiggelaar op het podium een kort en eerder stroef gesprek met Rik De Nolf, CEO van Roularta. In de namiddag was er een meer geanimeerd gesprek met beursjournalist Paul D'Hoore. Een aanwezige blogger heeft opnames gemaakt van beide gesprekjes. De kans bestaat dus dat deze binnenkort op het web opduiken. Update : inderdaad, een filmpje staat online bij LVB.

Enkele plaatjes genomen tijdens het seminar zijn ondertussen ook ter beschikking gekomen op Flickr in deze set. Een deelnemer van het seminar had een interessante bedenking (op Twitter) over de twee fotografen die tijdens het seminar rondliepen.

2 Bedenking(en) :
Anonymous Anoniem had op 02 juni, 2008 19:36, de volgende bedenking ...

"een kort en eerder stroef gesprek met Rik De Nolf, CEO van Roularta"

Bof, diene De Nolf praat in dezelfde kort-gekapte no-nonsense stijl als Yves Leterme en Geert Bourgeois. Alleen niet-West-Vlamingen zullen dat "stroef" noemen ;-)

 
Blogger Bruno Peeters had op 02 juni, 2008 20:36, de volgende bedenking ...

Het gesprek tussen Rik De Nolf en Ben Tiggelaar kwam niet echt op gang, daarop sloeg het adjectief stroef.

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails