B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

08 september 2008

HLN over N253

Vorige week verscheen er een bericht op de site van Het Laatste Nieuws over de heraanleg van de N253, de gewestweg van Leuven naar Overijse. Het bericht kwam er naar aanleiding van het bekendmaken van het antwoord van een schriftelijke parlementaire vraag van N-VA parlementslid Mark Demesmaeker aan minister Crevits. Het ziet er naar uit dat de heraanleg weer uitgesteld wordt, ditmaal tot 2011.

Enkele commentaarbewoners van de HLN-site vonden het nodig absoluut irrelevante commentaar te leveren. Kennis van de locale omstandigheden was zeker geen criterium om een bijdrage te leveren.

Personen die de beschikbare info wensen op te zoeken zullen vrij snel merken dat het niet te maken heeft met het plaatsen van "opzettelijke opstakels" op een "smerige rotbaan vol met bochten". Het betreft wel degelijk het dringend veiliger maken van een gewestweg die eigenlijk nooit ontworpen is voor het verkeer dat er nu van deze gewestweg gebruik maakt. Nuances en domeinkennis staan blijkbaar niet hoog in het vaandel van de HLN commentatoren.

Hierbij nog enkele links voor personen die meer info wensen over dit dossier
Plannen heraanleg op het grondgebied van de gemeente Bertem
Plannen heraanleg op het grondgebied van de gemeente Huldenberg
Antwoord van minister Crevits op de schriftelijke parlementaire vraag van N-VA parlementslid Mark Demesmaeker

Technorati : - -

Related Posts with Thumbnails