B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

13 mei 2009

Toiletpapier

Smetty heeft al iets geschreven over het feit dat zij een rol toiletpapier ontvangen heeft. Een dergelijke eer is mij ook te beurt gevallen. Op maandag 11 mei zat er een briefje van de postbode in de bus dat er vanaf dinsdag 12 mei een pakje zou klaarliggen op de post, er was immers niemand thuis toen hij aanbelde. Als klap op de vuurpijl bleek er een briefje in te zitten waarin gevraagd werd vanaf 8 mei uit te kijken voor de nieuwe Golf GTI.

Ik heb al vele acties in de blogosfeer zien passeren. De aftrap werd gegeven in 2006 door Fanta waarbij enkele geselecteerde bloggers een voorproefje kregen van een nieuwe Fanta smaak. Nadien zijn er nog talrijke acties gevolgd waarbij ik af en toe ook tot de gelukkigen behoorden. Er werden onder meer hardware, software, T-shirts, bier, bongo-bonnen, race-autootjes, boeken, krantenabonnementen en invitaties voor events uitgedeeld. Heel vaak was er toegevoegde waarde voor de bloggers. De associatie tussen een rol toiletpapier en een auto zie ik niet zo dadelijk. In mijn auto, overigens geen Golf GTI, ligt er wel ergens een rol toiletpapier voor het geval dat ... (maar overigens nog nooit nodig gehad).

Als je als een marketingbedrijf bloggers dan toch promotie wil laten maken voor een automodel, stel dan iets leuk en nuttig voor. Bijvoorbeeld door een uitnodiging voor een proefrit of nog interessanter voor een slipschool ervaring.

3 Bedenking(en) :
Anonymous Tom Vanlerberghe had op 14 mei, 2009 11:17, de volgende bedenking ...

Je kan wel niet ontkennen dat het geen nuttig geschenkje is... :-)

Denk dat de verleiding bij veel bedrijven is to jump on the bandwagon... Maar bezint eer ge begint.

 
Blogger Pietel had op 20 mei, 2009 08:07, de volgende bedenking ...

Een slip-school... Moesten ze dan een slipje hebben opgestuurd, het zou alleszins gelinked zijn.

 
Blogger Snarf.be had op 20 mei, 2009 16:38, de volgende bedenking ...

ik vind het anders het beste wc papier dat mijn bips ooit gekend heeft. en dat meen ik.

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails