B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

28 april 2010

Marianne Thyssen op Twitter ?

Het feit dat Yves Leterme een stap terug doet heeft hij nog niet aangekondigd op zijn Twitter account @yleterme. Een grote Twitter gebruiker is hij tot nu toe nog niet geweest. Zou Marianne Thyssen, het nieuwe boegbeeld van CD&V al op Twitter zitten ?

Inderdaad, er zijn al twee accounts die naar Marianne Thyssen verwijzen.
@mariannethyssen


@mthyssen


Het valt nu nog af te wachten of deze accounts effectief door Marianne Thyssen of haar communicatiemedewerkers aangemaakt zijn. De accounts zijn in ieder geval zeer "vers", ze zijn pas vandaag aangemaakt :
twitter.com/users/show/mariannethyssen.xml
<created_at>Wed Apr 28 13:29:39 +0000 2010</created_at>
twitter.com/users/show/mthyssen.xml
<created_at>Wed Apr 28 13:30:39 +0000 2010</created_at>

Indien deze twee accounts door een flauwe plezante zouden aangemaakt zijn, dan zijn er nog enkele alternatieven (die nu nog vrij zijn maar misschien binnenkort niet meer ...).
@m_thyssen
@marianne_thyssen
@thyssenm
@thyssenmarianne

2 Bedenking(en) :
Anonymous Andrew had op 29 april, 2010 09:30, de volgende bedenking ...

Ik gok dat een aantal users er snel bij waren toen ze vernamen dat ze nummer één werd bij CD&V. Net als de Pieter De Crem account anderhalf jaar terug :D

Rest nog de vraag of Bart De Wever zal zwichten voor twitter. Hij deed eens de uitspraak "dat het er ooit wel van zal moeten komen".

 
Anonymous Dikke Zever had op 15 juni, 2010 23:06, de volgende bedenking ...

Al die politici die "plots" op Twitter gaan zitten, en voor de rest niet aanwezig waren... shame on you. Een paar echte zitten er wel tussen, en daar alle respect voor. Monologen zijn passé, welkom bij de Dialoog. Live & direct. Geen gezever, maar oplossingen.

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails