B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

15 november 2011

People 4 Music For Life

De medewerkers van Dexia Bank België zullen zich dit jaar volop inzetten voor Music For Life. De verschillende initiatieven kunnen teruggevonden worden op de site People4.be. People 4 gaat niet uit van Dexia Bank België zelf, maar wel vanuit de medewerkers.


Het People 4 Music For Life Festival, een benefiet in de Ancienne Belgique te Brussel op 15 december, belooft alvast een zeer leuke avond te worden. Jim Cole, Teddiedrum, Mintzkov en Absynthe Minded staan op de main stage. Discobar Galaxie sluit af met een fenomenale after-party. Tickets voor dit event (22 euro) zal u binnenkort via de site van de AB kunnen aanschaffen. De opbrengsten van deze avond zijn volledig bestemd voor Music For Life. De 22 euro (en de 2 euro administratiekosten) van het ticket gaan integraal naar Music For Life 2011, en dus naar het bestrijden van de grootste doodsoorzaak ter wereld bij kinderen. De AB zal ook de inkomsten op de drankverkoop aan Music For Life schenken via dit event.

Voor People4 is er ook een Facebook community opgestart, die u steeds kan "liken". Voor het People 4 Music For Life Festival is er ook een Facebook event. Indien u dit een tof initiatief vind, mag u steeds de nodige verdere ruchtbaarheid aan dit initiatief geven.

Related Posts with Thumbnails