B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

13 maart 2014

Wanneer zijn de social media accounts van de Vlaamse partijen aangemaakt

In de reeks over de social media accounts van de Vlaamse politieke partijen past zeker een overzicht van de tijdstippen waarop de verschillende accounts aangemaakt werden. Naar goede gewoonte is er weer een visueel overzicht, zie hieronder.
Het volledige plaatje geeft aan dat Groen er vaak heel snel bij was. Groen was het eerst aanwezig op Twitter, op YouTube, Op Instagram en op Flickr. Op Facebook waren ze er dan eerder laat bij, als tweede laatste.

N-VA, de partij die in de pre-campagne zwaar ingezet heeft op social media advertenties, is eerder een laatkomer op de verschillende platformen. Van de zes partijen waren zij het laatst op Facebook en op Twitter aanwezig. Van de partijen die de weg naar Instagram gevonden hebben, was N-VA de laatste. Twee partijen hebben er voor gekozen om tot nu toe niet actief te zijn op Instagram (sp.a en Vlaams Belang).

Voor sommige platformen is het niet mogelijk uit te maken wanneer een account aangemaakt werd of wanneer de eerste activiteit plaats vond. Dit is bijvoorbeeld het geval voor Google+, voor Linkedin en voor Pinterest. Moesten er later alsnog middelen ter beschikking komen om de startdata voor deze platformen ook te pakken te krijgen, dan zal dit overzicht aangepast worden.

Dit overzicht is ook beschikbaar in PDF formaat.

1 Bedenking(en) :
Anonymous Autisme had op 30 maart, 2014 04:37, de volgende bedenking ...

Hello,
I am French and Autiste.
Good continuation in your work.
Sincerely,
EQDD

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails