B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

19 september 2017

Top 5 Groen politici op Twitter

Hieronder kan u kennis maken met de 5 meest populaire Groen-politici op Twitter.
Kristof Calvo steekt duidelijk boven de andere Groen-politici uit, met iets meer dan 29.000 followers. Bovendien heeft hij de afgelopen maanden bijna 10.000 nieuwe followers bekomen, vermoedelijk door zijn actieve rol in het politieke gebeuren de afgelopen maanden. De tweede meest populaire politicus op Twitter is Vlaams parlementslid en voormalig voorzitter Wouter Van Besien met zo'n 12.500 followers. Huidig voorzitter Meyrem Almaci wordt nog voorafgegaan door Europarlementslid Bart Staes. Wouter De Vriendt sluit de lijst af. Groen maakt op dit ogenblik geen deel uit van de coalities op federaal en Vlaams niveau, zou dit een mogelijke verklaring kunnen zijn dat de populariteit van hun kopstukken achter blijft bij die van de andere partijen?

Geen enkele Groen-politicus komt voor in de top 10 van Belgische politici op Twitter, zie dit bericht.

Maak ook kennis met de meesst populaire politici van de andere Vlaamse partij in de volgende berichten : CD&V, N-VA, OpenVLD, sp.a en Vlaams Belang.

Related Posts with Thumbnails