B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

19 september 2017

Top 5 sp.a politici op Twitter

Hieronder kan u kennis maken met de 5 meest populaire sp.a-politici op Twitter.
Daniel Termont, de huidige burgemeester van Gent (en niet aanwezig in een van de parlementen ...), voert de lijst van meest populaire sp.a politici op Twitter aan, met ruime voorsprong op de tweede. Op de tweede plaats vinden we Freya Van den Bossche, tegenwoordig Vlaams parlementslid. De bio van haar Twitter-account is zeer beknopt, net als de bio van de account van Yasmine Kherbache. Freya Van den Bossche heeft het afgelopen jaar niet zo veel getweet in vergelijking met haar collega-politici. Zou dit de verklaring zin voor de eerste beperkte toename van het aantal followers van haar account? Partijvoorzitter John Crombez komt op de derde plaats, gevolgd door Europarlementslid Kathleen Van Brempt. De lijst wordt afgesloten door Yasmine Kherbache, Vlaams parlementslid.

Enkel Daniel Termontt heeft een plaatsje weten te bekomenin de top 10 van Belgische politici op Twitter, zie dit bericht.
Maak ook kennis met de meesst populaire politici van de andere Vlaamse partij in de volgende berichten : CD&V, Groen, N-VA, OpenVLD en Vlaams Belang.

Related Posts with Thumbnails