B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

17 maart 2008

Deze week

Op woensdag 19 maart vindt te Brussel de Plugg conferentie plaats. Deze conferentie zou "A European Perspective On Web 2.0" moeten bieden. De lijst van reeds aangemelde personen ziet er alvast indrukwekkend uit.

Ook op woensdag 19 maart is er eveneens te Brussel nogmaals een bijeenkomst van de Open Coffee Club, "an informal meeting in a friendly setting, where entrepreneurs and investors can get to know each other over a cup of coffee (or a beer)". De Open Coffee Brussels March Meetup houdt overigens verband met de after party van de Plugg conferentie.

Op donderdag 20 maart is er de derde Pecha Kucha Night te Brussel. Pecha Kucha is een formule waarin een spreker een presentatie brengt aan de hand van 20 slides die elk exact 20 seconden getoond worden. Gezien de fixatie van deze formule voor het getal 20 vindt deze activiteit plaats op de 20ste van de maand en start het event om 20u20. Het is wel aangewezen iets vroeger aanwezig te zijn gezien de grote interesse. Aanmelden is bovendien ook best aanbevolen.

De astronomische lente begint dit jaar op 20 maart. De meteorologische lente is reeds gestart op 1 maart. Op school heb ik echter geleerd dat de lente start op 21 maart. Op 21 maart is het bovendien Goede Vrijdag. Werknemers in de financiële sector kunnen die dag van een bankholiday genieten. Deze werknemers hebben geen excuus om niet deel te nemen aan de pyamadag op 21 maart, een initiatief van VIVA-Socialistische Vrouwen Vereniging. Of deze pyjamadag een wettelijk karakter heeft zoals beweerd door de initiatiefnemers durf ik te betwijfelen ...

Related Posts with Thumbnails