B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

05 mei 2007

BarcampBrussels

De derde editie van Barcamp Brussels is voorbij. Alle TV-schermen, routers en beamers zijn weer ingepakt, de laatste T-shirts werden terug in de doos gestoken, de laatste aanwezigen werden tegen half zeven de zaal uitgewerkt.

Een dergelijke activiteit is op velerlei gebieden interessant. Uit de verschillende presentaties kan je meestal wel het een en ander opsteken, je ziet een aantal bekende gezichten terug en je kan tenslotte nieuwe personen ontmoeten. Hierbij zijn er dikwijls personen die je reeds kende via hun blog of Twitter account. Best leuk om op een aantal namen een gezicht te kunnen plakken.

Het woord van deze barcamp is ongetwijfeld antidisestablishmentarianism. Binnenkort zal het filmpje van de presentatie van Clo en Bart waarin dit begrip aan bod kwam wel ergens on-line komen, zodat zij die er niet konden bij zijn ook een beetje kunnen meegenieten. Tijdens deze presentatie heb ik een beettje zitten twitteren, neem hier maar een kijkje.

Deze Barcamp Brussels was weer een initiatief van Peter Forret, met de ondersteuning van een heleboel personen en bedrijven. Tof dat zij dit allen mogelijk maakten.

Technorati : - - -

Related Posts with Thumbnails