B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

19 december 2007

Bloggers gaan bloot

Het begon met een berichtje bij dikkie waarin gevraagd werd naar de favoriete feedreaders waarmee blogs bezocht werden. Dit was nog een redelijk onschuldige vraag.

Dan was er de heise rond het statuut van bloggers die advertentie-inkomsten hebben. Eerst ging Bruno Lowagie zijn centen op tafel leggen, gevolgd door Luc Van Braekel. Wie volgt er nog ? Misschien kan Adhese onmiddellijk haar boekhouding open en bloot op tafel leggen. Van open source software naar open source boekhouding.

Tenslotte is er nog houbi die bloggers oproept om letterlijk in hun blootje te gaan staan. Gelukkig zal de opbrengt aan goed doel geschonken worden, waarbij gedacht wordt aan Music for life. Bij één van de brainstormings voor de eerste Leuvense blogmeet werd Aquaheaven gesuggereerd als locatie. Misschien moet de fotoshoot van ontblote bloggers maar gecombineerd worden met een bloggesbijeenkomst in een sauna.

Gelukkig is er nog de anonieme persoon die de zo vriendelijk is de Vlaamse A-list bloggers van een T-shirt te voorzien. Had hij voorzien dat dit kon beschouwd worden als één van de zeven werken van barmhartigheid, meer bepaald de naakten kleden ?

1 Bedenking(en) :
Anonymous Anoniem had op 28 december, 2007 13:22, de volgende bedenking ...

Amaai, da's wel heel kort op elkaar, die 2 Leuvense blogmeetings..

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails