B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

31 januari 2010

Mobile web

Aandachtige lezers van dit blog zullen in het verleden al opgemerkt hebben dat ik af en toe hier aankondigingen plaatste van activiteiten van het Technologisch Instituut van de Koninklijke Vlaamse Ingenieursvereniging (TI/KVIV). Ik ben daar inderdaad ook als vrijwilliger actief. Graag wil ik hier nogmaals aandacht besteden aan een volgende activiteit die we op 9 februari organiseren.

Op 9 februari zullen Tijs Vrolix en Michael Uyttersprot hun visie op mobile web toelichten.

Het mobile web wordt hoogstwaarschijnlijk de grote doorbraak van 2010. Internettoegang zal meer en meer via mobiele apparaten (zoals smartphones, Iphone en Blackberries) gebeuren en misschien zelfs het internetgebruik van vaste apparaten voorbij steken.

Tijdens deze avondactiviteit willen we even stilstaan bij de impact van het mobile web. Wat is het mobile web, welke veranderingen brengt het mobile web met zich mee voor onze maatschappij, welke extra mogelijkheden biedt het mobile web voor bedrijven en individuen ?

Daarnaast zal er ook aandacht besteed worden aan de technische aspecten van het mobile web. Waarin onderscheiden mobile web toepassingen zich, waar moet je mee rekening houden als voor je het mobile web ontwikkeld, met welke standaarden moet je rekening houden, welke tools zijn er beschikbaar.
Deze avondactiviteit is gratis voor alle geïnteresseerden, het enige wat u hoeft te doen is vooraf te laten weten dat u zal aanwezig zijn via www.ti.kviv.be/mobileweb. U kan ook op Linkedin en Facebook aan uw achterban aangeven dat u zal aanwezig zijn, dit zijn alvast de links : Linkedin event en Facebook evnet.

Related Posts with Thumbnails