B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

01 februari 2010

Woorank

Blogs zijn misschien niet meer zo hip als enkele jaren terug, maar dat belet niet dat er nog steeds blogs zijn. En zolang er blogs zijn, zullen er tools zijn die iets doen met informatie van blogs. Woorank is een nieuwe verschijning. Woorank laat je toe een analyse van een website uit te voeren, voorlopig alsnog gratis. In deze analyse worden een heleboel aspecten bekeken : visitors, content, SEO-info, usability, ... Het resultaat van de analyse is een score, vermoedelijk op 100.

Dit blog scoort beter dan gemiddeld, dit blog bekwam score 57,1 waarbij de average rank blijkbaar 48,5 is. Hoe deze score tot stand komt staat er wel niet bij.


De analyse wordt afgesloten met een lijstje van related websites. Het was leuk te zien welke andere blogs vermeld werden.


Via de link ranking kan je een idee krijgen waar je eigen site te situeren valt. Op het ogenblik van het schrijven van dit bericht kreeg de minst scorende site "slechts" score 14,5 toebedeeld.En als u zich nu geroepen voelt om ook de score van uw blog of site te vernemen, dan kan u op deze link naar Woorank klikken.

2 Bedenking(en) :
Anonymous Herm dailybits had op 01 februari, 2010 09:59, de volgende bedenking ...

Mooie tool om alles eens te checken en te kijken, wat er nog kan verbeterd worden.

(Mijn blog had een 58.8, maar er zijn nog wel wat verbeteringen mogelijk, dus ik weet wat doen vanavond. ;-) )

 
Anonymous herm dailybits had op 01 februari, 2010 12:11, de volgende bedenking ...

Even een paar aanpassingen gedaan, zoals in het rapport stond beschreven en een 63.3 is mijn nieuwe rank momenteel.

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails