B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

26 augustus 2010

Friday Bikeday

De actie Friday Bikeday loopt nog steeds. Waar dit vroeger een afzonderlijke website was, is deze al een tijdje geïntegreerd in de website van Bike To Work. Elke week wordt er een prijs uitgeloot tussen de deelnemende fietsers. Daarnaast kan je op de Bike To Work site ook de globale resultaten bekijken.


Van 21 mei 2010 tot en met 20 augustus 2010 waren er op Friday Bikedays in totaal 6.550 fietsritten, voor in totaal 130.812 kilometers. Dit betekent dat een gemiddelde Friday Bikeday rit ongeveer 20 km bedraagt.

Ik heb de cijfertjes zelf even in een grafiekje gegoten. Het is opvallend dat het aantal ritten (en kilometers) in juli en vooral in augustus in dalende lijn gaat. Zou het minder goede weer de afgelopen weken een mogelijke verklaring kunnen zijn ?


De statistieken op de site geven ook aan dat een deelnemende fietser op dit ogenblik ongeveer 1 kans op 300 heeft om de wekelijkse prijs te winnen. Waar wacht u nog op om ook deel te nemen ?

1 Bedenking(en) :
Anonymous Geert had op 27 augustus, 2010 01:06, de volgende bedenking ...

Misschien gaan deelnemers die in juli/augustus op vakantie zijn niet met de fiets naar het werk?

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails