B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

30 oktober 2015

Clarabridge Engagor C3 Conference

Afgelopen woensdag vond in Londen een Clarabridge Engagor event plaats. Het Belgisch bedrijf Engagor heeft enkele maanden terug  bekend gemaakt dat het overgenomen was door het Amerikaanse Clarabridge, aanbieder van customer experience oplossingen. Vroeger organiseerde Engagor Engagor Days in België, nu was het een gezamenlijk Clarabridge Engagor event, in Londen dus.
Als je in pre-internettijden naar een conferentie ging, dan kwam je thuis met een tas vol met afdrukken van slides van de presentaties. Nu moet je hopen dat de presentaties achteraf digitaal ter beschikking gesteld worden. Een alternatief is hopen dat de aanwezigen voldoende van zich lieten horen op sociale media. Je moet er dan wel snel bij zijn om de relevante tweets en instagram-plaatjes te pakken te krijgen. En dan komt Storify handig van pas. Dankzij Storify kunnen verschillende berichten gegroepeerd worden, zodat je nadien nog een idee krijgt van het gebeuren.

Ik heb de sociale media berichten van drie presentaties (telkens Engagor cases) en de afsluitende keynote presentatie opgezocht en in vier Storify stories samengevat.

Traffic Scotland: Delivering Cutting-Edge Real-Time Social Customer Service
Douglas Cairns; Traffic Scotland, Operations Support Manager

https://storify.com/BVLG/trafficscotland-presentation-c3europe

JUST EAT: Don’t be a “nice guy”How a Confident Tone of Voice Improves Social Engagement
Anthony Leung, Just Eat, Social Media Manager

https://storify.com/BVLG/justeat-presentation-c3europe

Airbnb: Scaling Global Customer Experience Through Social Media
Claire Rogister, Airbnb, CX Social Media Lead

https://storify.com/BVLG/airbnb-presentation-c3europe

Closing Keynote Jay Baer, a marketing-strategist, speaker and best selling author and President of the social media and content marketing consultancy, Convince & Convert
https://storify.com/BVLG/closing-keynote-jay-baer-c3-europe

Veel plezier met het bekijken van de Storify's.

Related Posts with Thumbnails