B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

17 augustus 2009

Social Media Addicts Association

De heren van het reclamebureau (Adhese Enchanté) hebben mij laten weten dat onverbeterlijke Twitter- en Facebook users steun kunnen vinden bij de Social Media Addicts Association (SMAA). Vermits Social Media inderdaad het "ding" is dat vaak aandacht krijgt op dit blog, is de Social Media Addicts Association inderdaad misschien iets voor mij. Op de SMAA site zijn leuke filmpjes van Social Media verslaafden te vinden. Je kan er je ook outen als Social Media Addict door één van de T-shirts met aangepaste boodschappen aan te schaffen en te dragen op activiteiten waar overige Social Media Addicts opduiken.

Social Media Addicts die effectief op zoek zijn naar een zelfhulpgroep zullen hun heil echters elders moeten zoeken. De Social Media Addicts Association is immers een virale campagne voor de nieuwe Sony Vaio W Series laptops, met als label "not approved by the SMAA". En nu wil het toch lukken dat ik recent een nieuwe Sony Vaio aangeschaft heb.

Related Posts with Thumbnails