B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

07 oktober 2009

Wikipodium - vierde bijeenkomst

WikiPodium, de gebruikersgroep voor professionele Wiki-gebruikers in België, heeft op 21 oktober eerstkomende nogmaals een bijeenkomst. Deze zal plaatsvinden bij IBM te Brussel. Het thema van de bijeenkomst is "Enterprise 2.0 of het gebruik van Web 2.0 in de onderneming". Laurent Boes van IBM heeft beloofd dat hij zal laten zien hoe medewerkers van IBM gebruik maken van wiki's.

Meer info over WikiPodium kan u vinden op de WikiPodium wiki. Aanmelden voor de bijeenkomst kan u per email : wikipodium@gmail.com. Indien u niet op de bijeenkomst kan aanwezig zijn, maar toch geïnteresseerd bent kan u ook een mailtje sturen zodat u persoonlijk uitgenodigd wordt voor de volgende bijeenkomsten. U kan ook een kijkje nemen op de Linkedin-group die ondertussen reeds een 40-tal members telt. Een andere mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de WikiPodium activiteiten is het volgen van de WikiPodium Twitter account.

Related Posts with Thumbnails