B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

30 oktober 2007

1 Vlaamse CEO-blog minder

Geruime tijd terug verscheen er op dit blog een overzicht van corporate en CEO-blogs in België. Het lijstje van CEO-blogs bevatte 4 blogs : Bart Becks - toen CEO van Skynet, Bruno Segers - toen Microsoft België, nu Real (het vroegere Real Software), Pascal Leurquin - nog steeds Evadix en Bart De Waele - nog steeds Netlash.

Bart Becks publiceert zeer onregelmatig nog iets op zijn blog, maar is al geruime tijd weg bij Skynet. De blogfrequentie van Pascal Leurquin is eveneens zeer laag. Het ziet er nu naar uit dat Bruno's blogboek definitief stilgevallen is. Na een stilte van meer dan een maand kwam er vorige vrijdag de blijkbaar definitieve "last post".

Toen Bruno Segers bekend maakte dat hij de positie van spelverdeler bij Microsoft België voor bekeken hield ondertekende hij het bericht met "Bruno, the Blogger from Brussels in Belgium is Back in Blogosphere". Ondertussen zou dit eerder "Bruno, de Blogger van Schoten bij Antwerpen, houdt het Bloggen voor Bekeken" moeten zijn. Maw BBSABB ipv BBBBBB.

Van het oorspronkelijke lijstje van vier is er gelukkig nog één actief. Bart De Waele blijft ons verblijden met zijn berichten, zij het naar mijn aanvoelen iets minder frequent dan een tijdje terug. Volhouden Bart ...

6 Bedenking(en) :
Anonymous Anoniem had op 30 oktober, 2007 19:13, de volgende bedenking ...

Nee hoor :)
Ter mijner verdediging: ik heb een drie maanden oud zoontje, dat heel wat tijd (overdag en 's nachts) opeist...

 
Blogger Bruno Peeters had op 30 oktober, 2007 19:16, de volgende bedenking ...

@bart

Ik vermoedde al zo iets ...

 
Blogger Frank had op 30 oktober, 2007 19:24, de volgende bedenking ...

Je vergeet de 2 "CEO's" (klinkt zo blazé voor een KMO) van uw favoriete hoster :)

 
Blogger Bruno Peeters had op 30 oktober, 2007 23:03, de volgende bedenking ...

@frank
Er zijn ongetwijfeld nog CEO-blogs in Belgie, maar in ieder geval niet van grotere bedrijven.

 
Anonymous Anoniem had op 31 oktober, 2007 09:21, de volgende bedenking ...

@ Bruno

Zin om samen eens het volledige lijstje CEO-bloggers en (while we're at it) het volledige lijstje company blogs te maken?

Heb al wel enige ideetjes ;-)

 
Anonymous Anoniem had op 01 november, 2007 11:35, de volgende bedenking ...

Of laat ons eens kijken naar de mensen die onder eigen naam bloggen, maar eigenlijk een soort van aanspreekpunt of brand evangelist zijn voor hun bedrijf.

Als je kijkt wat Kris en Miel voor Microsoft in belgië betekenen. Er zijn genoeg voorbeelden van bloggers (inclusief mezelf) die aan hun werkgever gerelateerd worden zonder.

Zelf voel ik dit vooral in sollicitaties en stages. Mensen spreken mij aan om in contact te komen met ons bedrijf. We hebben al goeie mensen aangenomen op die manier.

en @ Bart: u weze geëxcuseerd.

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails