B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

15 december 2007

T-Mobile houdt niet van Twitter

Twitter gebruikers in de Verenigde Staten konden plots geen twitter boodschappen meer ontvangen of versturen. Velen dachten dat de oorzaak bij Twitter lag. Mis. T-Mobile US heeft op eigen houtje beslist eenzijdig toegang tot Twitter-diensten te blokkeren. Hun Terms of Service laten dit toe.

De reacties in de US twitosfeer waren natuurlijk niet mis voor T-Mobile. Twitter users roepen op om de CEO van T-Mobile rechtstreeks te contacteren (rdotson@t-mobile.com), om de helpdesk te bellen en om contracten op te zeggen en over te schakelen naar een andere telco.

Voorlopig lijkt deze beslissing enkel impact te hebben op T-Mobile US. T-Mobile is niet actief op de Belgische markt, maar wel in Duitsland en enkele andere landen in Europa waaronder het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Voorlopig komen er van T-Mobile gebruikers in die landen geen klachten over toegang tot Twitter,

Meer nieuws op de Twitter blog en op dit forum.

Update 17/12/2007
Blijkbaar was het dan toch een technisch probleem en geen bewuste keuze van T-Mobile, zie dit bericht op de Twitter blog. T-Mobile Customer Support heeft in dit geval niet attent gereageerd en zo een heleboel klanten de gordijnen ingejaagd.

Technorati : -

Related Posts with Thumbnails