B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

17 december 2007

Tower to the people


De Dexia Tower te Brussel biedt iedereen de kans de hele stad gelukkig nieuwjaar te wensen, met als motto Tower to the people. Op de site www.dexia-towers.com dient u een filmpje en een kleur te kiezen en een boodschap te bedenken. Dit alles verstuurt u via een te betalen SMS (0,15 euro). Dexia laat u vervolgens per SMS weten wanneer uw boodschap en gekozen filmpje zal geprojecteerd worden gedurende 30 seconden.

De Dexia Tower is 145 meter hoog. Het is daarmee het derde hoogste gebouw van Brussel. De Dexia Tower is uitgerust met een lichtinstallatie waarmee 4200 ramen verlicht worden door middel van leds. De kosten voor het verbruik van het speciale verlichtingssysteem worden angstvallig geheim gehouden. Dexia wenst enkel mee te delen dat de Dexia Tower 1/3 minder elektriciteit verbruikt dan de Eiffeltoren in Parijs en dat het verlichten van een voetbalstadion tot 7 keer meer energie kost dan wat de toren verbruikt.

Technorati : - -

2 Bedenking(en) :
Anonymous Anoniem had op 18 december, 2007 07:15, de volgende bedenking ...

Maar s'avonds ziet die verlichte toren er dus niet uit hé. Heel de mooi verlichte omgeving kleurt paars, roos,geel, ... door die lelijke toren. Leuk idee, maar de uitvoering, ze hadden beter voor iets mooiere, minder felle kleuren gekozen :)

 
Blogger Unknown had op 19 december, 2007 17:53, de volgende bedenking ...

Ik vind het een mooi ding.
Ik had trouwens al een mailtje gestuurd naar Dexia om te vragen of we geen Tetris op de toren mochten spelen (http://www.wimblog.be/tetris-spelen-op-dexia-toren/), maar blijkbaar vonden het het toch zo geen goed idee.

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails