B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

27 mei 2009

Verkiezingen en de blogosfeer

De verkiezingen die binnenkort plaatsvinden zijn in het recente verleden al enkele keren aan bod gekomen op dit blog. Welke resultaten bloggers en Twitters gebruikers bekwamen bij het deelnemen aan de stemtest van De Standaard en VRT kan u nog terugvinden in deze twee berichten : bloggers en Twitter gebruikers.

Adhese, het bedrijf dat reclameblokjes op een heleboel Belgische blogs in haar aanbod heeft, heeft vandaag, in samenwerking met Proximity BDDO, een nieuw initiatief gelanceerd, een widget dat bloggers in hun blog kunnen opnemen. Bezoekers aan blogs met dit widget kunnen laten weten welke partij hun voorkeur uitdraagt.

Op de overzichtspagina krijg je voor elke blog een dominerende kleur. Net als in het bericht over de resultaten van de bloggers voor de Stemtest domineren de groene en paarse kleuren. Zouden bloggers en blogbezoekers dan toch eerder groenlinks zijn ?


Beste bezoekers (uit België), aarzel niet om ook op de widget op dit blog (niet in de RSS feed) uw voorkeur aan te klikken. Ik ben benieuwd wat de resultaten van de bezoekers van dit blog zijn. Ik zal niet nalaten ten gepaste tijde deze info ook bekend te maken in een volgend bericht.

Related Posts with Thumbnails