B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

26 mei 2009

Blogborrel

Bloggers hebben al een tijdje terug de gewoonte ontwikkeld om de personen waarmee ze online in contact zijn ook in levende lijve te ontmoeten, op allerlei bloggersbijeenkomsten. Dit kan op allerlei activiteiten. Eén mogelijkheid zijn de barcamp's, events waar de nadruk voornamelijk op de inhoud ligt. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de twunches, ontmoetingen tijdens de middag (lunch) waarvoor er via Twitter afgesproken wordt (Twunch = twitter + lunch). Vanaf 2006 waren er ook verschillende blogdinners. Deze werden later gevolgd door blogdrinks. Onlangs was er te Leuven nog een dergelijke blogdrink.

Het volgende weekend is er nog een gelegenheid om bloggers te ontmoeten, meer bepaald op de blogborrel op 30 mei 2009 te Antwerpen. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is ook de gelegenheid iets te eten. In goede bloggerstraditie kan je alle info op de blogborrel wiki terugvinden.

Als je zaterdagavond zin hebt om een praatje te slaan met Anne, Gerd, Stef, Amedee, Dominic, Paul, Kevin, Saskia, Antoon, Greet, Steven, Christophe, Peter, Carolien, Dries, Wannes of Bram, rep je dan naar de blogborrel wiki en meld je aan.

Related Posts with Thumbnails