B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

12 april 2010

Twitter namen in België

In de reeks "wat u altijd had willen weten over Twitter in België, maar nog nergens gevonden had" kan ik u een primeur aanbieden. Het betreft de analyse van de eerste letter van de Twitter namen zoals die door Belgische Twitter gebruikers gekozen werden.

Op basis van een zeer uitgebreide selectie van Belgische Twitter gebruikers (meer dan 25.000) heb ik kunnen vaststellen dat de letter "S" het vaakst voorkomt als eerste karakter van de Twitter naam (8,4% van de onderzochte Belgische Twitter accounts), gevolgd door de "M" (7,7%). De minst populaire eerste letter is de "Q" (0,3%), voorafgegaan door de "U" (0,5%). Zou het kunnen dat de letter "Y" zo populair is (0,9%) door de verschillende fake accounts voor onze eerste minister ?


Als u origineel voor de dag wil komen, baseer dan de keuze voor uw Twitter name voor uw volgende (of eerste) Twitter account op de bovenstaande info.

Related Posts with Thumbnails