B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

02 april 2010

Linkedin Events

Als je een event organiseert, kan je dit al een tijdje ook op Linkedin aankondigen, zie ook dit eerder bericht. Het aankondigen op Linkedin Events kost je enkel de tijd om de info op Linkedin in te voeren, het plaatsen ervan is immers gratis. Linkedin biedt organisatoren de mogelijkheid gericht te adverteren om hun events bekend te maken.

FlandersDC heeft het event met Seth Godin dat plaats vond op 1 april 2010 ook aangekondigd op Linkedin : events.linkedin.com/Seth-Godin-Antwerp/pub/179858.Personen die geregistreerd zijn op Linkedin kunnen aangeven of ze aanwezig zullen zijn op een event. Het event met Seth Godin telde zo'n 1100 tot 1200 deelnemers. Voor het Linkedin-event hadden 315 personen aangegeven aanwezig te zullen zijn. Dit wil zeggen dat minder dan een derde van de aanwezigen al de moeite gedaan heeft ook op Linkedin aan te geven dat ze aanwezig zullen zijn. Misschien dat de overgrote meerderheid van de aanwezigen zich helemaal niet bewust was van het feit dat er een Linkedin event was en dat je je daar ook voor kan aanmelden. Het aanklikken van "attending" op Linkedin staat bovendien los van de registratie voor een event, dit dien je nog steeds te doen op de website van de organisator. Misschien dat Linkedin op termijn daar ook diensten voor organisatoren van events zal aanbieden.

Het ziet er overigens al naar uit dat een heleboel organistoren van events in België de weg naar Linkedin events al gevonden hebben. Zopas waren er al 496 upcoming events voor "Belgium".

Related Posts with Thumbnails