B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

24 januari 2011

De Allerslimste Mens Ter Wereld

Deze week vindt de finale van De Allerslimste Mens Ter Wereld plaats. De afgelopen weken kon u kennismaken met 30 verschillende kandidaten. Tijdens het programma toonde men af en toe de rangschikking van de kandidaten. Maar de volledige rangschikking heb ik tot nu toe nergens teruggevonden. Ik heb dan maar zelf een manier gezocht om de resultaten van de 30 kandidaten voor te stellen.

De eerste grafiek geeft de 30 kandidaten in chronologische volgorde.


De lange reeksen deelnames van Eva Brems en Ben Crabbé vallen duidelijk op. 5 kandidaten konden het 4 afleveringen lang uithouden. Voor 8 kandidaten was de eerste aflevering onmiddellijk de laatste aflevering. Eva Brems scoort wel het best qua aantal deelnames, qua aantal overwinningen moet ze Ben Crabbé laten voorgaan. 15 kandidaten hebben niet kunnen winnen. De tweede grafiek toont de verschillende kandidaten, gerangschikt volgens hun prestaties.


En wie kan uit deze grafieken afleiden wie er uiteindelijk zal winnen in de allerlaatste aflevering ? Wie mag de trofee van De Allerslimste Mens Ter Wereld mee naar huis nemen ?

Related Posts with Thumbnails