B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

22 april 2009

#belgianfirewall, dag 2

Gisteren kon u hier een eerste bericht lezen over de #belgianfirewall hashtag op Twitter. Toen waren er reeds een honderdtal Twitter boodschappen. Op de tweede dag van de #belgianfirewall heisa is het aantal Twitter boodschappen volgens Twitter Search opgelopen tot 288.

Dit is nog niet voldoende om in de Trending Topics op Twitter Search opgenomen te worden. op Twitterscoop is er evenmin iets terug te vinden over #belgianfirewall, net als op Twist.

Gelukkig is toch een beetje goed nieuws. Op hashtags.org - Trends Today, staat ondertussen #belgianfirewall wel in het lijstje.


En net als gisteren sluit ik het bericht af met een grafiekje over het verloop van het aantal Twitter boodschappen voor #belgianfirewall. Het zijn ondertussen al 288 berichten van 110 verschillende (publieke) Twitter gebruikers.


De Facebook group Neen aan 'De Grote Belgische Firewall' - Non au 'Grand Pare-feu Belge' heeft op dit ogenblik al 498 members, veel meer dan het aantal Twitter gebruikers die de hashtag #belgianfirewall reeds gebruikt hebben.

Related Posts with Thumbnails