B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

31 mei 2009

Beken kleur

Sinds 27 mei staat er op dit blog een widget waar je je politieke voorkeur kan aanduiden. Dit widget is een realisatie van Adhese, het bedrijf dat reclameblokjes op een heleboel Belgische blogs in haar aanbod heeft, en Proximity BDDO. Op de overzichtspagina kon je initieel enkel de lijst van blogs bekijken die de widget op hun blog opgenomen hebben. Ondertussen kan je ook het gedetailleerd stemgedrag per blog en het globale stemgedrag bekijken.

Initieel kleurde BVLG blauw (zoals gemeld in dit Twitter bericht). Drie uur later domineerde groen, wat nog steeds het geval is. Maar vermits 12% van alle groen stemmen van dezelfde persoon komen (dixit Stefan Vandegehuchte van Adhese), zou het wel eens kunnen dat deze persoon ook op dit blog toegeslaan heeft.


Op dit ogenblik is dit het globaal plaatje.


Opmerkelijk is de lage score voor CD&V. Ofwel zijn er bij de bezoekers van blogs amper CD&V-ers te vinden, ofwel bezondigen de CD&V-ers zich niet aan extra kliks. Bij de 42 stemmen op dit blog tot nu toewas er overigens nog geen enkele CD&V stem. CD&V-ers, waar blijven jullie ?

Related Posts with Thumbnails