B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

01 juni 2009

Pascal Vyncke, again

Sinds 26 mei 2009 is Pascal Vyncke de talk of the (twitter) town. Voor een eerste bericht, gepubliceerd op 28 mei, had ik al een grafiekje aangemaakt waar de evolutie van het Twitter gebruikers die over deze persoon Twitter berichten geplaatst hebben kon afgeleid worden.

We zijn nu enkele dagen verder. Zou Pascal Vyncke nog steeds invloed hebben op de Vlaamse twitosfeer ? Het antwoord is duidelijk ja. Niettegenstaande het verlengde weekend zijn er nog steeds twitteraars die de hand van Pascal Vyncke in allerlei gebeurtenissen menen te herkennen.

De tellers staan op dit ogenblik op 518 Twitter berichten en 192 verschillende Twitter gebruikers. Deze cijfers zijn ongetwijfeld een onderschatting, omdat enkel publieke Twitter gebruikers gekend zijn door Twitter Search en ook omdat Twitter Search af en toe steken laat vallen en sommige Twitter berichten niet indexeert.

Opmerkelijk is dat in de grafiek de evolutie telkens in stapjes gaat. Telkens blijkt er iemand te zijn de opnieuw de overige Twitter gebruikers ook berichten doet publiceren. De trapjes worden telkens kleiner. Zou Pascal Vyncke hier ook zijn invloed op laten gelden ?


Dit zijn de Twitter gebruikers die vaakst de hand van Pascal Vyncke menen te herkennen.
@Stefanvds : 25 keer
@code_is_art : 21 keer
@defv : 18 keer
@GlennSchnieders : 17 keer
@SweetCharlie : 17 keer

Er zijn echter ook personen die stilletjes aan genoeg krijgen van de Twitter berichten over Pascal Vyncke : "Seriously, ik heb bet gehad met dat pascal vyncke gedoe. NIET grappig! Echt ni! Zelfs ni stoer ofzo... " (dit Twitter bericht).

1 Bedenking(en) :
Blogger Béate Vervaecke had op 06 juni, 2009 17:20, de volgende bedenking ...

Het is een interessant fenomeen om te volgen!
Gevolg van het getweet is dat de blogs die erover berichten langzaam maar zeker naar de top in Google kruipen.
Straks zal er aan zijn online Reputation Management gewerkt mogen worden (in positieve zin, want in negatieve zin is het al bezig).

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails