B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

29 december 2009

Markante social media persoonlijkheid mei 2009 : Jan Vermeiren

In mei 2009 publiceerde Jan Vermeiren zijn boek over Linkedin : Hoe Linkedin Nu Echt Gebruiken, een boek dat ook in het Engels beschikbaar is "How to REALLY use LinkedIn". Dit is de reden waarom Jan Vermeiren de markante social media persoonlijkheid van mei 2009 is.

Jan Vermeiren is al sinds 2003 actief als networking coach. Hij is auteur van verschillende boeken over netwerken en wordt vaak gevraagd als spreker voor presentaties of workshops over netwerken. Deze boodschap verspreidt hij niet enkel via zijn presentaties of workshops, maar ook via zijn websites, zijn blog en zijn Twitter account.

Jan Vermeiren schrijft en praat veel over netwerken, maar hij is niet echt geconnecteerd tot de geeky incrowd van het social media gebeuren in België (de blogevents, de Barcamp's, de Social Media Sessions, ...). Maar dat neemt niet weg dat hij interessante zaken te vertellen heeft over netwerken.

U kan het overzicht van alle markante social media persoonlijkheden hier terugvinden.

Foto : Smetty

Related Posts with Thumbnails