B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

26 juni 2009

Wikipodium bevraging

WikiPodium is de naam van een gebruikersgroep voor professionele Wiki-gebruikers in België. Wikipodium is een initiatief van Wouter Van daele en mezelf.

Tot nu toe hebben reeds drie Wikipodium bijeenkomsten plaatsgevonden, op 27 november 2008 bij Namahn, op 26 maart 2009 bij Outerthought en tenslotte de derde op 26 mei 2009 bij Amplexor.

De initiatiefnemers van Wikipodium zijn van plan in het najaar nog enkele activiteiten op te zetten. Om een idee te krijgen naar welke activiteiten de voorkeur van de belangstellenden van Wikipodium uitgaat is er een bevraging gelanceerd. Indien u interesse heeft voor het gebruik van wiki's in een professionele context, dan mag u steeds uw antwoorden op de bevraging achterlaten.

Zoals het tegenwoordig hoort maken we ook volop gebruik van social media om Wikipodium te promoten. Er is een gmail account, een wiki, een Linkedin group en een Twitter account. Een Facebook fan page is er voorlopig nog niet ...

Related Posts with Thumbnails